Voor aanmelding kunt u alleen telefonisch contact met ons opnemen (telefonische bereikbaarheid). Aanmeldingen per mail worden om privacyredenen niet verwerkt.
Indien u verwezen wordt door een behandelaar in de geestelijke gezondheidszorg dan vragen wij deze behandelaar om met ons contact op te nemen met betrekking tot de verwijzing voordat u zichzelf aanmeldt. In een dergelijk overleg kunnen we samen met uw behandelaar nagaan of de verwijzing naar onze praktijk passend is bij uw zorgbehoefte.
Wij hebben op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.30 en 13.30 uur een telefonisch spreekuur en zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 024-8453372.
Bij een telefonische aanmelding bespreken we kort de reden van aanmelding. We maken op basis van dit gesprek een eerste, globale inschatting van de problematiek. Wanneer wij denken dat u bij ons aan het goede adres bent, bespreken we met u wanneer naar verwachting de eerste afspraak gepland kan worden. Daarnaast zullen we een aantal gegevens opnemen, zoals uw adres en telefoonnummer, burgerservice nummer (BSN) en uw verzekeringsgegevens.
In verband met de vele aanmeldingen kunnen wij meestal niet direct starten met intake. U komt op een wachtlijst voor start van intake (intake wachtlijst). Na de eerste intake-gesprekken is er geen wachttijd meer voor de behandeling of het vervolg-diagnostiektraject binnen onze praktijken.
Actueel (17 november 2023):
Vanwege te lange wachttijden nemen wij op dit moment geen nieuwe aanmeldingen aan.
De volgende tekst zijn wij, net als alle andere zorgaanbieders binnen de GGZ, door de NZA verplicht om op de site te zetten:
“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”